diumenge, 10 de juliol de 2011

V marxa BTT Senders del Dip

Un any més a Pratdip, hem celebrat la marxa BTT Senders del Dip, en la seva ja cinquena edició. El recorregut, que ha agradat força a tots els participants, ha estat el mateix de l'any passat, recorrent els termes municipals de Pratdip, Vilanova d'Escornalbou i Mont-roig del Camp, durant gairebé 33 km. Un recorregut tècnic i exigent, però agrait per la natura que l'envolta.

Els participants a l'arribar , junt amb els seus acompanyats, s'han refrescat a la piscina i després menjar un pa amb tomàquet tots junts, mirant videos i fotos preses durant la celebració de la marxa.

Enguany cal destacar la inscripció record de 281 participants, un èxit , que no hauria estat possible sense la dedicació de tots els joves del poble i alguns no tant joves, que es volquen en col·laborar en l'organització. En definitiva, són més de cinquanta persones que ho fan possible any rere any, i per elles el nostre reconeixement i agraiment.

També volem agrair a tots els participants el haver vingut i poder-nos fer disfrutar d'un dia de bicicleta fantàstic per tots.


Per a més informació, fotos, videos, diplomes participació, temps arribada i altres, ho anirem penjant tot a la nostra web, www.penyaanjuba.net.

Club Ciclista Pratdip - l'anjuba